Man draagt al zijn kleren om bagagekosten te vermijden

Op het vliegtuig naar Ijsland met twee truien, een jas, een sjaal, skihandschoenen, meerdere broeken, wandelschoenen en een zonnebril. Matt Botten had die outfit er voor over om extra kosten aan ingecheckte bagage te besparen.

Reizigers die liefst zo weinig mogelijk geld uitgeven aan hun vlucht en opteren voor een lagekostenmaatschappij kennen het probleem. Handbagage is in de prijs inbegrepen, maar wanneer je een extra koffer wil inchecken, kost je dat al gauw wat geld.

Toen Matt Botten op de luchthaven arriveerde met zijn vriendin Abigail White om op het vliegtuig richting Ijsland te stappen, schrok hij zich een hoedje toen hij zag dat hij 58 euro extra moest betalen als hij bagage bij zich had. “Aangezien het grootste deel van je kleding van de Primark komt en maar de helft daarvan waard is, leek me dat nogal belachelijk”, vertelt hij tegen The Independent.

Botten besloot dan ook die extra kosten te vermijden door gewoonweg zijn bagage aan te trekken. “Ik besloot er een uurtje belachelijk uit te zien en nam het zweten en de daaropvolgende geur voor lief en het was het meer dan waard.”

Foto Pixabay