Slaap gratis tussen de haaien dankzij Airbnb

Zin in een slaappartijtje tussen een dertigtal haaien? Via Airbnb kan het zelfs gratis. Kandidaten kunnen zich tot 3 april inschrijven.

Airbnb biedt drie duo’s een gratis overnachting aan in een haaienaquarium in Parijs. Deze slaapkamer bevindt zich tien meter onder de grond. Dankzij een glazen wand heb je een 360 graden zicht op de tank met 35 haaien.

Voor het slapengaan krijgen de winnaars een tour van onderwaterfotograaf en haaifanaat Fred Buyle. Hij laat zien hoe de dieren leven, waarom ze zo belangrijk zijn en waarom men een verkeerd beeld heeft van hen.

Net als in elk ander hotel, gelden er in het aquarium ook enkele regels. Zo mag je geen selfies in het donker trekken, zijn slaapwandelen of –zwemmen verboden, kijk je voordien best geen ‘Jaws’-film en moet je je hoofd, armen en voeten altijd binnen de slaapkamer houden.

Geïnteresseerden moeten zich per twee inschrijven, ouder zijn dan 18 jaar en samen niet meer wegen dat 190 kilogram. Om deel te nemen moet je een in een brief van 50 tot 550 woorden uitleggen waarom jij geselecteerd moet worden.

Aibnb

 

Aquarium de Paris hosts the first ever underwater bedroom on Airbnb  Must link: https://www.airbnb.co.uk/night-at/shark-aquarium

Foto’s Airbnb