Mignolet pakt penalty, Liverpool bijt toch in het zand bij Southampton

Liverpool heeft vandaag op de 31e speeldag in de Premier League een pijnlijke 3-2 nederlaag geleden bij Southampton. De bezoekers kwamen nochtans 0-2 voor en Simon Mignolet pakte een penalty. Divock Origi, die 90 minuten op het veld stond, tekende voor de assist bij het tweede doelpunt van de 'Reds'. Christian Benteke viel in de 70e minuut in. Philippe Coutinho opende in de 17e minuut de score, vijf minuten later gevolgd door de 0-2 van Daniel Sturridge. Origi zorgde voor mooi voorbereidend werk en leverde de assist.

Meteen na rust redde Mignolet knap een elfmeter van Sadio Mané. De Senegalees zette in de 64e minuut zijn penaltymisser recht en schoof de 1-2 tegen de netten. In het slot liet Liverpool zich nog de kaas van het brood eten door treffers van Graziano Pellè en opnieuw Mané.

In de stand klimt Southampton met 47 punten naar de zevende stek, terwijl Liverpool negende blijft met drie punten minder.