Adele kwaad over gehackte privéfoto’s

LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 15: Singer Adele performs onstage during The 58th GRAMMY Awards at Staples Center on February 15, 2016 in Los Angeles, California. Kevork Djansezian/Getty Images/AFP

Zangeres Adele is helemaal over haar toeren omdat een heleboel familiefoto’s gestolen zijn uit de mailbox van haar partner Simon Konecki. De beelden werden vervolgens gelekt op Facebook, waar ze gedeeld werden door fans. Dat meldt The Sun.

De Britse popartieste is vooral boos over de rondgaande echo die gemaakt werd toen ze vijf maanden zwanger was. Adele probeert haar zoon Angelo zo veel mogelijk uit de media te houden.

Toen ze door haar management op de hoogte werd gebracht van de gehackte foto’s, liet ze haar team meteen aan de slag gaan.

Harry Styles

Ook One Direction-lid Harry Styles is zopas het slachtoffer geworden van gehackte foto’s. Meer bepaald werd ingebroken in de iCloud-account van Styles’ moeder Anne Cox. Op internet circuleren nu meer dan 30 vakantiefoto’s van de zanger en Kendall Jenner die in de kerstperiode op reis waren in de Caraïben. Kort na de hack verwijderde Cox haar Twitter- en Instagramaccount.