Deze man wijdt zijn leven aan bejaarde boerderijdieren

Wereldwijd wachten ontelbaar veel weesdieren op een nieuw baasje. Steve Greig uit Denver, Colorado, kan met zijn bende geadopteerd beestjes bijna spreken van een eigen asiel voor "minst voor adoptie in aanmerking komende dieren". 
door
Charlotte
Leestijd 2 min.

Op dit moment herbergt Steve Greig in zijn huis tien bejaarde honden, een varken met de naam 'Bikini' dat denkt dat ze een hond is, een paar katten die in de garage wonen om de muizen buiten te houden, een konijn, twee kippen, twee eenden, twee duiven, en een vijver vol met kois.

"Ik ben opgegroeid met veel huisdieren", vertelt Greig aan The Dodo. "Mijn beide ouders waren dierenliefhebbers en lieten mij vrijwel alle dieren houden die ik wilde zolang ik ervoor kon zorgen."

A photo posted by steve (@wolfgang2242) on

"Een normale dag betekent voor mij opstaan ??om 5 uur 's morgens en ontbijt maken voor alle dieren. De meeste van hen hebben een verschillend dieet", vertelt de toegewijde verzorger. Zijn weekends zijn gevuld met afspraken maken met of bezoekjes brengen aan de dierenarts, rekening houden met de noden van elk dier individueel.

A photo posted by steve (@wolfgang2242) on

"Als deze jongens zich maar gelukkig, geliefd en goed verzorgd weten", klinkt het. "Het maakt mijn dagen de moeite waard."