Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence willen dolgraag op de foto met Jonathan Goldsmith

Cinematographer Emmanuel Lubezki (L) , Actor Leonardo DiCaprio (C) and Director Alejandro Gonzalez Inarritu take a selfie with their awards on stage at the 88th Oscars on February 28, 2016 in Hollywood, California. AFP PHOTO / MARK RALSTON / AFP / MARK RALSTON

Toen acteur Jonathan Goldsmith ging eten bij Graig’s in Hollywood, kon hij zijn oren niet geloven: Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence vroegen of ze een selfie met hem mochten nemen.

Het is begrijpelijk dat Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio zichzelf bedekken met grote basebalpetten en zonnebrillen om te ontkomen aan de duizenden foto’s en selfies. Maar blijkbaar zijn de grote sterren niet anders dan Jan met de pet en nemen ze al eens graag een selfie met bekende acteurs.

De Hang ‘Em High-ster die bekend is als ‘The Most Interesting Man In The World’ zat rustig te eten toen de ober hem kwam vragen of hij het erg zou vinden een foto te nemen met actrice Jennifer Lawrence. Goldsmith ging met knikkende knieën naar haar tafeltje, maar verklaardde achteraf dat Lawrence heel lief was.

Enkele minuten later kwam DiCaprio naar het tafeltje van Goldsmith en zijn vrouw. “Eerst herkende ik hem niet. En toen vroeg hij mijn naam. Ik was overdonderd, niemand kent mijn naam. Iedereen kent me gewoon als The Most Interesting Man In the World”, aldus Goldsmith.

Ken jij hem nog?

Foto: AFP / M. Ralston