De onmisbare tools van…

… een bewakingsagent van G4S.

Dosimeter – Een toestel dat de straling van de X-Ray apparatuur meet. Agenten die in de nabijheid van een X-Ray toestel werken, moeten deze dosimeter te allen tijde dragen op borsthoogte.

Dosimeter

Identificatiekaart bewakingsagent – Elke bewakingsagent draagt verplicht een identificatiekaart bij zich. Deze bewijst dat de bewakingsagent zijn bewakingsfunctie wettelijk mag uitoefenen.

Screen Shot 2016-03-05 at 18.18.57

Metaaldetector – Handscanner voor detectie van zowel magnetisch als niet-magnetische metalen.

handmetaal detector

… een cabin crew member bij Brussels Airlines

Nice – Onze agenten zijn onze brand ambassadors naar onze gasten toe. Herkenbaarheid van onze mensen is heel belangrijk en bovendien zijn we trots op ons leuke uniform.

cravate

On-time – On-time performance is belangrijk voor onze gasten maar ook voor ons.

montre

Priority tag – Onze gasten en een goede service is onze absolute prioriteit. Een glimlach  maakt een wereld van verschil.

priority

 

… een passenger services agent bij TUI.

Sjaal – Voor een klassieke look! Het maakt ook het onderscheid t.o.v. andere firma’s. De kleuren en het logo zijn zeer duidelijk.

3_Sjaal

Reispaspoort – Absoluut onmisbaar voor iedere cabin crew member en voor piloten! Ook zij moeten deze tonen voor controles.
2_Reispas

Trolley – Cabin Crew Members hebben deze altijd bij. Als ze door vertraging of defecten moeten overnachten hebben ze steeds alles bij!

1_JAF_Trolley