Westlife en Boyzone vormen binnenkort samen ‘Boyzlife’

epa00162862 Westlife perform live on stage at the Odyssey in Belfast, northern Ireland Monday 29 March 2004. It is the first time the boyband have performed as a foursome after member Bryan McFadden left the group. EPA/PAUL FAITH UK & IRELAND OUT

Ken je de boysbands ‘Westlife’ en ‘Boyzone’ nog? Je herinnert je waarschijnlijk hun afgetrainde lichamen, geblondeerde kopjes en horden schreeuwende tienermeisjes bij hun optredens. Hou je vast: ze zijn terug!

De nineties dream kan verder gaan. Westlife en Boyzone gaan samenwerken onder een nieuwe naam, maar hetzelfde concept: ‘Boyzlife’. Brian McFadden van Westlife en Keith Duffy van Boyzone kwamen op de proppen met dit originele idee. Jammer genoeg zijn ze tot nu toe de enige twee die er in geloven. Maar ze hopen de andere bandleden nog te overtuigen voor een grote reünie.

“Onlangs kwamen we allemaal samen voor een onderonsje. Toen ontstond het idee. Hoe cool zou het zijn: negen Ieren samen op een tourbus die de wereld rondreizen”, zei McFadden in The Sun. De deur van de tourbus staat altijd open als de andere bandleden zouden beslissen om toch mee te doen. Westlife werd in 1998 opgericht door Boyzone-zanger Ronan Keating, maar stopte in 2012 na een afscheidstournee.

https://www.youtube.com/watch?v=4sGZR7DsgWg

Foto: EPA / P. Faith