Te koop: kutkruiden

In Nederland hebben twee nichtjes een handel in kutkruiden opgestart. Ze verkopen speciale kruiden die je in een pot kokend water doet en waar je als vrouw dan boven moet gaan hangen met je lady parts. Twee keer per maand, liefst.

Sabrina en Mirjam vragen met hun kruiden meer aandacht voor de vagina. Die werd vroeger bijna als heilig beschouwd, maar vandaag is die traditie ver te zoeken volgens hen. Met hun speciale kruiden voor in een stoombad willen ze vrouwen aansporen om meer aandacht te geven aan hun liefdesgrotje.

De zaakvoerders stellen voor om twee keer per maand een speciale sauna te maken. Die maak je door twee liter water te koken. Vervolgens doe je de kruiden in het water. De kookpot met het brouwsel zet je dan in de wc. Je gaat twintig minuutjes op de wc-bril zitten en klaar is kees.

De kruiden zouden zorgen voor een betere bloedcirculatie naar je bekken waardoor die zich zouden ontspannen. Verder zou het ritueel de vagina reinigen en de werking ervan stimuleren. Wie test het eens uit?