Caitlyn Jenner stapt in cosmeticawereld

LOS ANGELES, CA - JULY 15: Honoree Caitlyn Jenner accepts the Arthur Ashe Courage Award onstage during The 2015 ESPYS at Microsoft Theater on July 15, 2015 in Los Angeles, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP

Caitlyn Jenner, voorheen Bruce Jenner, stapt binnenkort in de make up-business. Hoe het er allemaal zal uitzien, dat weet ze nog niet. Profiteert Caitlyn mee van het succes van haar dochter Kylie?

De 66-jarge transgender is er op uit om met haar eigen cosmeticalijn te beginnen. Maar daar blijft het niet bij: Caitlyn wil ook parfum, make up-remover, nagellak en huidverzorging gaan produceren. Ze heeft nog niet echt een concreet plan, maar ze ondernam wel al kleine stappen om haar eigen merk te verzekeren volgens de website TMZ.

Het is een slimme zet van Jenner om zich op de cosmeticamarkt te storten. Dochter Kylie bracht vorig jaar haar populaire Lip Kit uit die op enkele seconden volledig uitverkocht was. De brunette bracht ook een lijn van matte lipliners en vloeibare lipsticks uit, maar de voormalige tienkamper gaat duidelijk nog een stapje verder.