Florence Welch is het nieuwe gezicht van Gucci

MANCHESTER, TN - JUNE 14: Singer Florence Welch of Florence and the Machine performs onstage at What Stage during Day 4 of the 2015 Bonnaroo Music And Arts Festival on June 14, 2015 in Manchester, Tennessee. Jason Merritt/Getty Images/AFP

De Britse schone Florence Welch van Florence and the Machine wordt het nieuwe gezicht van Gucci. We kunnen haar bewonderen in de herfstcollectie van 2016, waar ze vooral juwelen en horloges zal showen.  

Florence is de nieuwe muze van Allesandro Michele, de bekende hoofdontwerper van Gucci. “Toen ik Allesandro voor het eerst ontmoette, deelden we dadelijk onze liefde voor juwelen. Ik vind dat wat Gucci creëert echt magie is en ik kan niet wachten om hier deel van uit te maken,” aldus Welch.

Volgens modekenners zijn de twee een perfecte match: de retro-stijl van Florence is een perfecte combinatie met de ontwerpen van Michele. “Ik hou ervan hoe Michele sterretjes, hartjes, slangen en kruisen gebruikt in zijn creaties. Het lijkt zeer sterk op wat ik altijd krabbel in mijn notitieboekjes,” vertelt Florence. De vraag is nu of de zangeres ook zal zingen op de volgende show van Gucci.

?❤️ ….xx

A photo posted by Florence Welch (@florence) on