Stand-up comedian afgewezen voor volle zaal

Wanneer je iemand ten huwelijk vraagt, verwacht je je niet aan een negatief antwoord. Zeker niet wanneer je dat doet voor een volle zaal. Het overkwam de stand-up comedian Tim Young. En de situatie werd nog ongemakkelijker toen het publiek begon te lachen, want zij dachten dat het deel uitmaakte van de show.

Het publiek voelde Tim Young al aankomen toen zijn vriendin op het podium werd geroepen en hij clichematige zinnen als “je betekent alles voor me” begon uit te spreken. Natuurlijk pakten vele toeschouwers snel hun gsm en filmden het hele gebeuren. Maar wat Young niet verwacht had, was dat zjin vriendin er anders over dacht en het podium verliet.

De toeschouwers begonnen te lachen. Zij dachten immers dat het een deel was van de show. Tot het op een bepaald moment zo ongemakkelijk wordt en Young moeite moet doen om niet in tranen uit te barsten. Young besliste om zijn show te beëindigen en hij verliet de zaal. Hij kon uiteindelijk rekenen op een welgemeend applaus van het publiek. Een magere troost voor een gebroken hart.