Een verrassende Valentijn

Valentijn vraagt om verrassingen, voor hem en voor haar. Geen inspiratie? Wij helpen je op weg!

VOOR HAAR

UrbanOutfitters 

Met dank aan dit glas van Urban Outfitters verklaar jij je liefde met een eenvoudig gebaar. Het opschrift ‘I love the shit out of u’ spreekt immers voor zichzelf. (8,50 euro)

LePetitTrou

Het Poolse merk Le Petit Trou pakt uit met ‘Florence’, een speciaal slipje met een rijgpatroon op de billen. Enkel geschikt voor speciale gelegenheden.
(38 euro)

 

BKR

Een zeemzachte pastelkleur met een toepasselijke hartjesvorm… Deze BKR-fles is zoveel mooier dan een ordinaire plastic drinkbus. (35 euro)

 

PaulSmith

Paul Smith zit niet verlegen om een smartphone- of tablethoesje meer of minder. Deze iPad-case werd ‘Playing Cards’ gedoopt en is helemaal Valentijn-proof. (93 euro)

 

GME1

Meten is weten, en dat hebben de geeks van GME1 goed begrepen. Deze smartwatch houdt nauwgezet je sport- én bedprestaties in de gaten. (99,90 euro)

 

Grace K by .normaluisa_1

Met Valentijn pakt Kartell uit met een collectie rode voorwerpen, onder de noemer ‘My Funny Valentine’. Deze Grave K werd ontworpen door Normaluisa. (180 euro) 

NEST

Bloemen en rozenblaasjes zijn passé, dit jaar kies jij op Valentijn voor
avontuur! Deze geurkaars van Nest met bamboegeur is alvast een goed begin. (48 euro)

 

armani

Rode lippen mogen dan wel klassiek zijn, geen enkele man kan hieraan weerstaan. De ‘Rouge Ecstasy’ van Armani is volgende week jouw partner in crime. (34 euro)

 

VOOR HEM

Jules

Een ronde hals, een fijn stofje en een duidelijke boodschap: het merk Jules spreekt duidelijke taal. Hopelijk doe jij op Valentijn hetzelfde. (29,99 euro)

 MusicBeany03

In deze gebreide Archos Music Beany zit een bluetooth headset geïntegreerd zodat jij ook in de bergen of in extreme koude naar hartenlust kan genieten van muziek. (29,99 euro)

 

bayer

Ben je verslingerd aan zachte hipsterbaarden? Dan kun je met Valentijn terecht bij het kappersteam van Bayer & Bayer, dat speciale Cupido-vouchers op de markt gebracht heeft.

 

hord

Dit in leer beklede en personaliseerbare drankflacon doet je heerlijk terugdenken aan lang vervlogen tijden. (56 euro)

original_personalised-song-soundwaves-print (2)

Schenk je geliefde zijn favoriete liedje in een kader om aan de muur te hangen. Deze Soundwaves zijn een idee van het merk Bristol House of Yve. (35 euro + verzendkosten)

 

VOOR HEN

CoqSportif

Sneakers Jouy

Wil je je helemaal verbonden voelen met je geliefde? Koop dan matching sneakers. Le Coq Sportif heeft met de ‘Arthur Ashe’ een paar schoenen op de markt gebracht die zowel in het blauw als in het roze te verkrijgen zijn. Schattig! (140 euro)