Vier mee met Friends Day op Facebook

Vandaag viert Facebook zijn twaafde verjaardag en heel de wereld viert mee. Facebook wil deze dag in het teken zetten van de vriendschap en daarom vieren we vandaag Friends Day. Als cadeau krijgen de Facebookgebruikers een gepersonaliseerd filmpje dat ze kunnen delen met vrienden.

Als je Facebook opent, krijg je vandaag een wensgroet van Facebook. Er zal automatisch een filmpje afgespeeld worden dat je later nog kan bewerken en delen op je eigen tijdlijn of die van een vriend(in). Onderaan het filmpje van iemand anders, kan je ook klikken op “Watch Yours” en zo dus je eigen filmpje bekijken. Je kan ook hier klikken om jouw filmpje te bekijken.

Ook vorig jaar kondigde Mark Zuckerberg, CEO van Facebook, de Friends Day aan. Hij schreef toen op zijn eigen tijdlijn dat de maatschappij ons vaak voorhoudt dat we school en werk voor onze vrienden moeten plaatsen. Maar in werkelijkheid moeten we onze vrienden meer in de bloemetjes zetten volgens Zuckerberg. En dat kunnen we vandaag doen met een filmpje voor onze Facebookvrienden.