De perfecte feestkapsels voor de eindejaarsfeesten

Een week voor de eindejaarsfeesten begint de stress toe te slaan. Wat ga ik aantrekken? Hoe doe ik mijn haar? Moet ik naar de kapper? Elk jaar dezelfde vragen… Tip: Kies eerst je kleedje. In functie van de stijl en van het soort feestje waar je naartoe gaat, volg je gewoon onze favorieten hieronder. Van het eenvoudigste tot het mafste kapsel. 
door
Jolien
Leestijd 1 min.

door Maïté Hamouchi

Naturel

Getty / A. Stawiarz

Kies je voor een kort en sexy kleedje, hou je kapsel dan naturel. Dat zorgt voor een leuk contrast en tegelijk ben je helemaal ‘in'. Dit jaar gaan designers voluit voor natuurlijke kapsels. Krul je haar lichtjes, maak een scheiding in het midden en laat het nonchalant op je schouders vallen. Golvende haren zijn altijd leuk als ze er een tikkeltje wild uitzien. Ze stralen dan tederheid en onvolmaaktheid uit, met een vleugje nonchalance. Succes verzekerd!      

Gevlochten kapsels

AFP / B. GUAY

Je kapsel moet natuurlijk passen bij het soort feestje dat op je programma staat. Ga je de hele nacht uit de bol op de dansvloer? Dan zijn vlechtjes een slimme optie. Zo blijven je haren netjes bij elkaar en sta je niet de hele avond voor de spiegel om je kapsel bij te werken. Een ander voordeel van gevlochten kapsels zijn de vele variatiemogelijkheden. Gesofisticeerd, sober of met een punkeffect, wat je ook kiest, het werkt altijd. Opgelet, kroonvlechten zijn dit jaar helemaal uit…   

Warrige pony

AFP / J. Taylor

Het is feest! Waag je dus gerust aan een warrige en ultrakorte pony. Dé hit van het jaar. Met dit kapsel zie je er cool en opvallend uit. De nieuwe ponystijl vond ook al zijn weg naar de Londense catwalks. De tijd van de brave pony van de hertogin van Cambridge is veraf. Geef jezelf een excentrieke look door er rijkelijk in te knippen en mini-pony's te maken. Leg de lokken op je voorhoofd in de war, kleur ze en hop… party time!   

Poppy fun

Social mediaster en stiefzus van Louis Tomlinson, lid van One Direction

Het was een hot topic op social media: hoe krijg je haarwortels in regenboogkleuren? Bye bye grijze haren en spelen met kleuren over de lengte. Dit is het jaar van pastel- en flashy tinten ter hoogte van de wortels. De rest van je haar blijft naturel. Nog niet gek genoeg voor jou? Combineer dan met een asymmetrisch kapsel. Helemaal klaar voor de dansvloer!