Bieber brengt serenade aan ex-vriendin

De geruchtenmolen draait op volle toeren: zijn Justin Bieber en Selena Gomez opnieuw samen? De Canadese zanger heeft in een restaurant een serenade gebracht aan zijn ex-vriendin. Hij zong zijn hit ‘Sorry’ en coverde ‘My girl’ van The Temptations. Via sociale media deelden heel wat aanwezigen in het hotel in Beverly Hills (Californië) foto’s en video’s van het romantische gebeuren. 

Volgens Latin Times zou Bieber de hand van de 23-jarige Gomez hebben vastgehouden en zijn ex verwend hebben met een voetmassage. Tussen 2010 en 2013 hadden de twee een knipperlichtrelatie. De 21-jarige zanger noemde zijn ex onlangs nog ‘zijn eerste echte liefde’ en zei dat zijn liefde voor haar nooit helemaal over zal gaan. Drie van de dertien nummers op zijn nieuwe album ‘Purpose’ gaan over Selena.

Het blijft echter de vraag of het voormalig koppel echt weer samen is. Selena Gomez werd onlangs hand in hand gespot met Samuel Krost, een jonge zakenman. Bieber was vorige maand op Bora Bora nog op vakantie met het model Jayde Pierce.

A video posted by lındsey (@eatprayphoto) on

Foto Twitter / @PopCultureShady