Overstroming houdt drinkebroers niet tegen

Het noorden van Engeland kampt momenteel met overstromingen na zware regenval. Toch hield dat twee drinkebroers niet tegen om zondag op het terras te genieten van een biertje. Het olijke duo doet dankzij hun doorzettingsvermogen de ronde op Twitter.

De overstromingen in Yorkshire zorgen ervoor dat heel wat zaken hun deuren gesloten houden. John Kelly en Steve Holt, die de Kirkstall Bridge Inn runnen, lieten zich echter niet doen. Zij waren zondag naar goede gewoonte open, ondanks dat de Aire uit zijn oevers trad en hun terras blank zette.

Aan Buzzfeed liet het duo weten dat ze “zich behoorlijk ergerden aan het onattente karakter van de rivier.” Daarop besloten ze hun terras terug te winnen door hun biertje buiten te drinken. Daarnaast stelden ze op Twitter dat die “waterige schoft zich van hun terras moest verwijderen.”

Toen Holt en Kelly begonnen met hun opstand tegen de rivier, kwam het water nog tot aan hun knieën. Uiteindelijk zaten ze tot hun middel in het water. Pas nadat de vrouw van Steve hen op hun nummer had gezet, besloten de heren er de brui aan te geven en terug te keren naar de droogte in de pub.