Wat zegt jouw lievelingskoffie over je persoonlijkheid?

Koffieliefhebbers springen vandaag een gat in de lucht want het is Wereld Koffiedag. De ideale gelegenheid om op te sommen wat jouw favoriete bakje troost verklapt over jouw persoonlijkheid.

Zwarte koffie

Echte puristen appreciëren de rijke, volle smaak van zwarte koffie. Deze no-nonsense types houden de dingen graag eenvoudig, zoeken soms de stilte op en kunnen koppig vasthouden aan eigen gewoonten en principes.

wood-hands-love-coffee-largeDubbele espresso

Zonder een dubbel cafeïne shot in je systeem ben jij met geen stok uit bed te krijgen. Ook op kantoor drink je koppen van het zwarte goud aan de lopende band en bij je collega’s sta je bekend als een hardwerkend maar chaotische leidersfiguur.

Café latte

Jij durft wel eens een scheutje cocos- of caramelsiroop toe te voegen aan je koffie verkeerd om te ontsnappen aan de bitterheid van een vroege ochtend. De rest van de dag loop je rond met een stralende glimlach en dito humeur. Je haalt je geluk uit de kleine dingen en houdt van anderen plezieren.

Cappuccino

Hippe koffiebars zijn jouw tweede thuis. Als een ware extravert kan je zes gesprekken tegelijkertijd voeren, maar tegelijk ben je nogal oplettend. Het gebeurt dus meer dan eens dat een vreemde je erop wijst dat je bovenlip gesierd wordt door een schuimsnor.

Frappuccino

Deze trendsetters worden zelden gezien in een koffiebar, maar des te meer op straat met een zoete, ijskoude koffie in de ene hand en een smartphone in de andere. Je Instagramselfies zijn niet compleet zonder een stijlvolle outfit en – uiteraard – een frappuccino.

coffee-cup-mug-cafe-large
Foto’s Pexels

[polldaddy poll=”9099780″]