Opnames Temptation Island tijdelijk opgeschort

Koppels en vrijgezellen die staan te trappelen om te vertrekken naar een exotische bestemming voor de opnames van Temptation Island moeten nog even geduld uitoefenen. De opnames zijn zeker een maand uitgesteld. 

Op het nippertje haakte nog een van de twee Vlaamse koppels af wegens dwingende privéredenen. “Het vertrek van de kandidaten en de productieploeg van haast 100 mensen werd afgelopen weekend inderdaad afgeblazen”, vertelt persvoorlichter Barbara Salomon van VIJF in Het Laatste Nieuws. “We willen enkel met de vier koppels en alle vrijgezellen vertrekken. Een voorstel om later, tijdens de opnames, een vierde koppel in te vliegen, werd niet aanvaard.”

Salomon benadrukt dat fans van ‘de ultieme relatietest’ moeten zich geen zorgen maken. “Dit is uitstel, geen afstel. Temptation Island komt er, volgend jaar bij VIJF.”

“Je vindt genoeg koppels die graag op tv komen, maar die willen wij dan weer niet. Wij willen enkel heel goede koppels en heel fijne vrijgezellen. En met hen voor de ultieme relatietest gaan. Het is niet de bedoeling dat we naar sletteneiland afreizen, zoals dat in het verleden wel eens werd omschreven”, voegt ze daar nog aan toe.

Foto: SBS Belgium