Grapjas plaatst hilarische recensies in Ikea

Het voordeel van online shopping is dat andere klanten hun ongezouten mening kunnen geven over het product. Vaak is dat nuttig, maar soms leidt het ook tot bizarre of grappige recensies. Internetkomiek Jeff Wysaski bracht parodieën van die bizarre meningen over van het internet naar producten in een winkel van Ikea, wat enige hilariteit bij de bezoekers veroorzaakte. Een greep uit de geestige recensies die hij verzinde:

IKEA1
Toen ik de winkel binnenstapte en zei “ik wil een zetel die eruitziet zoals dubstep klinkt” was ik voorbereid op een teleurstelling, maar deze is perfect!
IKEA2
Slechtste vliegend tapijt aller tijden. Ik vroeg het om me naar Agrabah te brengen maar in plaats daarvan belandde ik in het ziekenhuis.
IKEA3
Voordeel: De batterij gaat lang mee. Nadeel: Herinnert me aan het constante, steeds oprukkende momentum van de tijd en hoe ik met elke voorbijgaande seconde steeds dichter en dichter raas naar de hartverscheurende onvermijdelijkheid van de dood. Al bij al, drie sterren.
IKEA4
Fantastisch! Er passen wel tachtig slangen in!
IKEA5
Geweldig om mijn slangen van verschillende groottes in te sorteren. Een aanrader voor wie slangen voor verschillende groottes heeft.
IKEA6
Deze stoel heeft de perfecte grootte voor een klein kind of een extreem grote slang.
IKEA7
Drie sterren. Leidt naar een saaie plek genaamd ‘Narnia’, maar als je het achterste paneel vastnagelt, houdt de stomme leeuw op met om hulp te vragen.
IKEA8
Als je hieronder kruipt en het opheft, lijk je op een schildpad. De getuigen van Jehova die je binnenliet zullen: 1. Applaudisseren 2. Beleefd lachen 3. Vragen of ze mogen vertrekken.