Ronaldo geeft Grieks eiland als huwelijksgeschenk

Wat geef je aan de man die alles al heeft? Die vraag spookte waarschijnlijk een tijdje door het hoofd van stervoetballer Cristiano Ronaldo, nadat zijn agent Jorge Mendes (foto links) hem vroeg om getuige te zijn op zijn huwelijk. De spelersmakelaar staat binnen het voetbalwereldje bekend als een superagent en met klanten als Ronaldo, Mourinho en Falcao zit hij er ongetwijfeld warmpjes bij.

Toch pakte de aanvaller van Real Madrid uit met een indrukwekkend geschenk voor het huwelijk van afgelopen weekend. Volgens het Portugese tijdschrift Move Noticias kreeg Mendes zijn eigen Griekse privé-eiland van zijn getuige.

De prijs van het eiland werd niet meegedeeld, maar op de website Private Islands Online varieert tarief van een Grieks eiland tussen drie en vijftig miljoen euro. Een habbekrats voor Ronaldo als je weet dat hij vorig jaar een slordige 73 miljoen euro opstreek.

Al het geld dat het kersverse bruidspaar kreeg, gaat blijkbaar naar een goed doel. Wat Mendes van plan is met het eiland is niet geweten.