Gwen Stefani en Gavin Rossdale gaan scheiden

Het is geen goede zomer voor ons - toch al wankel - geloof in het eeuwige Hollywoodhuwelijk. Na Ben Affleck en Jennifer Garner en Kourtney Kardashian en Scott Disisck, loopt nu ook het 13-jarige huwelijk van Gwen Stefani en Gavin Rossdale op de klippen.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

"Hoewel we samen tot de beslissing zijn gekomen dat we niet langer gehuwde partners zullen zijn, blijven we samen toegewijde ouders om onze drie zonen in een gelukkige en gezonde omgeving op te voeden", laat het voormalige ninetieskoppel weten aan Amerikaanse media.

Beide hebben hun aanvragen tegelijkertijd ingediend en zijn het er ook op papier over eens dat ze middels gezamenlijk ouderschap hun kinderen Kingston (9), Zuma (6) en Apollo (1) op willen voeden. Eerder dit jaar liet Stefani in een interview met Cosmopolitan merken dat ze er zelf van stond te kijken dat haar huwelijk al zo lang stand hield. "We maken samen zoveel door; het is een wonder dat we zolang samen hebben kunnen blijven." Reden voor de scheiding zijn naar verluidt dan ook onverenigbare verschillen.