Echtgenote schotelt John Legend kip voor… op haar billen

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: Model Chrissy Teigen (L) and musician John Legend attend the 87th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 22, 2015 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP

Twee jaar nadat ze elkaar het jawoord gaven, zit er duidelijk nog geen sleet op het huwelijk van Chrissy Teigen en John Legend. Dat bewijst het bloedmooie model met een filmpje op haar Instagram-pagina, waarin ze John een bord voorschotelt dat ze deskundig laat balanceren op haar bevallige achterwerk.

Teigen verwent haar volgers wel vaker met foto’s van haar moordlijf, maar deze keer gooit de Amerikaanse het over een originele boeg. In een filmpje van een tiental seconden toont ze hoe haar echtgenoot John Legend aan de rand van het zwembad probeert om van haar billen te eten. Net wanneer de zanger bijna een kippenboutje beet heeft, verplaatst ze het bord zonder haar handen te gebruiken. John kan er gelukkig om lachen, en dat geldt ook voor de vele duizenden volgers van Teigen.

what's up chicken butt

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on