Brussels Airlines op zoek naar #BiggestInternationalSelfie

Duizenden feestvierders komen morgen aan op Brussels Airport. Hun bestemming: Tomorrowland. Het wereldbekende muziekfestival brengt dit weekend 180.000 muziekfans van verschillende nationaliteiten samen op De Schorre in Boom, waarvan 11.123 festivalgangers worden overgevlogen op een party flight van Brussels Airlines. De luchtvaartmaatschappij daagt dit jaar iedereen op het festivalterrein uit om zoveel mogelijk nationaliteiten samen te brengen in de #BiggestInternationalSelfie.

Tomorrowland, dat bekend staat om zijn grote internationale aantrek, lokt ook dit jaar weer mensen vanuit alle hoeken van de wereld naar Boom. Nergens op een ander Belgisch festival komen zoveel verschillende nationaliteiten samen, meer dan 200 in totaal. Brussels Airlines daagt alle festivalgangers uit om zoveel mogelijk nationaliteiten samen te brengen en ze te verenigen in een epic selfie, de #BiggestInternationalSelfie.

Om hen op weg te helpen, krijgen ze alvast alle mogelijke vertalingen van de vraag “Wil je een selfie met mij nemen?” op www.brusselsairlines.com/selfie. Wie erin slaagt de meeste nationaliteiten samen op één foto te kunnen vastleggen tijdens het Tomorrowland weekend, krijgt van Brussels Airlines de kans om de hele wereld te ontdekken.