Geruchten over Sex and the City 3 nemen toe na foto van Sarah Jessica Parker

Perezhilton meldt dat de derde film gebaseerd op de populaire televisieserie Sex and the City in de maak lijkt. De website kwam tot die conclusie toen hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker een foto op Instagram plaatste.

SJP

Op de foto ziet Parker er precies uit zoals haar personage Carrie Bradshaw uit de reeks. Ze draagt een tas van Bloomingdales en winkelt in hetzelfde warenhuis waar Bradshaw graag gaat shoppen. “Zo, de geest is uit de fles,” schreef Parker bij de foto. “We zullen elk detail met jullie delen als we dat kunnen. Vooralsnog moet ik echter zwijgen.”

Kristin Davis (Charlotte), mede-hoofdrolspeelster, verklapte eerder al dat er wellicht een derde film gemaakt zou worden over de vier vrouwen in New York.

Sex and the City vertelt het verhaal van vier vrouwen die openhartig over hun relatie- en seksproblemen praten met elkaar. De reeks was van 1998 tot 2004 op televisie te zien en won tientallen prijzen.

Na de serie volgden er twee films die allebei uitgroeiden tot enorme hits hoewel fans en critici niet heel enthousiast reageerden. Waar de derde film over zal gaan en of alle personages uit de reeks terugkeren, werd niet onthuld.