Nooit meer celebritynieuws dankzij KardBlock

Het is vooral in Amerika een plaag: geen nieuws- of sociale netwerksite kan geopend worden zonder dat de naam ‘Kardashian’ verschijnt. En de opvallende jurk die Kim Kardashian droeg op het MET Gala, een jaarlijkse sponsoractie ten voordele van de Metropolitan Museum of Art in New York, maakt het er niet veel beter op.

Voor diegenen die genoeg hebben van de Kardashians is er nu een internetextensie die al de updates over deze familie blokkeert. De handleiding bij de “Kardblock” is simpel: “We doen het simpelweg verdwijnen.”

James Shamsi, maker van deze technologie, zegt dat niemand iets geeft om de Kardashians. “Je zult niks meer weten over de verhalen van de Kardashians en zo kan je meer te weten komen over echte problemen.”

Het is niet de eerste keer dat iemand nieuws over Kim Kardashian en co probeert stop te zetten. Enkele jaren geleden werd er een extensie voor Google Chrome ontwikkeld die ‘Silence of the Celebs’ heette en beloofde om bepaald nieuws over beroemdheden uit te schakelen.

De Kardblock kent alvast veel populariteit. Dat blijkt uit de reacties die het krijgt op Twitter:

twitter kardashian

twitter kardashian 1

Het team achter het idee laat weten dat hun volgende project nieuws over Justin Bieber zal uitschakelen.