Vrouw vindt genoeg parels voor een halsketting in oester

door
Roald
Leestijd 1 min.

Een Amerikaanse vrouw heeft tijdens een restaurantbezoek de vondst van haar leven gedaan. Toen de 53-jarige Toni Elliot oesters bestelde in een restaurant had ze nooit gedacht dat ze in een van de beestjes 50 parels zou vinden.

Aanvankelijk dacht de vrouw dat ze haar tand had gebroken en ze waarschuwde de ober van Puckett's Boat House. "Ik ging kijken of alles goed ging met haar. Ze zei van wel waarna ze een paar parels uit haar mond haalde en op tafel legde. De hele tafel moest erom lachen," zei Eric Horton, de manager van het restaurant.

Elliot was daarna voorzichtig en prikte eerst in haar oester om te zien of er nog parels in zaten. Tot haar verbazing verzamelde ze uiteindelijk 50 parels. "We hadden dit nog nooit eerder gezien," zei Horton. "Mensen vonden weleens een parel, maar 50? Dat hadden we nog niet meegemaakt."

Het personeel maakte de parels schoon en gaf ze mee in een beker. "Het was haar oester, dus zijn het ook haar parels," besloot Horton. Hoeveel de parels waard zijn, is niet duidelijk.