7 Brusselse ketten in Manchester: MCFC – WEST BROM

Vorig jaar namen heel wat Brusselse ploegen deel aan de 5VS5 pop-up tornooien van den BX op de talloze pleintjes in hun buurt. De beste 4 ploegen streden dan vorige zomer om de eindoverwinning in een beslissende en spannende finale in Tour & Taxis. Het waren Jason, Pascal, Mohamed, Walid, Issame, Dervis Kaan, Mouad en Ilias van Los Matadores uit 1030 Schaarbeek die de beker in de lucht mochten steken. De eindoverwinning hield nog een leuke verassing in voor de 7 ketten. Vorig weekend mochten ze er op uitnodiging van Vincent Kompany samen naar Manchester om er de thuiswedstrijd vs West Bromwich Albion te gaan beleven.
Hoe is de reis verlopen jongens? Het was fantastisch, maar jammer genoeg, zoals met alle mooie dromen, veel te vlug voorbij. Als het mogelijk was, waren we nog veel langer gebleven.

2

Het leukste? Ontvangen worden in de VIP-box, we voelden ons echte sterren.

5

Het meest indrukwekkend? Het Etihad stadion, met 50.000 zitplaatsen!

Wat zal jullie vooral bijblijven? Eerst en vooral de vele leuke mensen die we ontmoetten in ons hotel. In feite elk moment van de reis, echt alles was onvergetelijk. De vele magische momenten zullen voor altijd in ons geheugen gegrift blijven.

Wie was volgens jullie de man van de match? Met 3-0 op het scorebord is het moeilijk om een speler aan te duiden, maar ik heb wel mijn drie favorieten, een in elke lijn. In de aanval Sergio Aguero, op het middenveld en als verdediger natuurlijk onze eigenste Vincent Kompany.

1

 

 

Vlaanderen verbeelding werkt_vol