Jongeman verdient 250.000 dollar per jaar door te doen alsof hij Alan uit The Hangover is

door
Roald
Leestijd 1 min.

Thaddeus Kalinoski was een gewone jonge totdat hij zijn baan verloor en zijn vrouw hem verliet. Door die persoonlijke tragedies kwam hij maar liefst 10 kilogram bij en liet hij een enorme baard groeien, maar dat bleek zijn grote geluk te zijn want nu heeft hij een nieuwe job die hem 250.000 dollar per jaar oplevert. Hij is namelijk fulltime het legendarische personage Alan, gespeeld door Zach Galifianakis, uit The Hangover.

"Toen ik me enkele weken niet geschoren had en naar mezelf keek in de spiegel dacht ik: "wacht eens even, je lijkt op Alan". Mensen zagen de gelijkenis ook en voor ik het wist groeide het uit tot een parttime baan om wat geld te verdienen. Ik verhuisde naar Atlantic City om te zien wat mensen ervan dachten en ik had een aantal leuke ervaringen, maar toen ik met een vriend naar Las Vegas trok veranderde dat allemaal," vertelde Kalinoski.

"Groepjes vrienden vragen me vaak om mee te gaan naar een diner of een nacht in een club. Het voelde eerst vreemd om een hele avond met vreemden om te gaan en mezelf voor te doen als Alan uit The Hangover, maar al snel handelde ik zoals hij en had ik met de meeste groepen een hoop plezier."

In principe verdient Kalinoski dus zijn geld met het zich voordoen als het iconische personage van Galifianakis. Hij werd zelfs het derde deel van The Hangover gecast als een doublure vanwege zijn treffende gelijkenis.