Ben Stiller en Owen Wilson promoten Zoolander 2 op Parijs Fashion Week

Acteurs Ben Stiller en Owen Wilson hebben de sequel van de film Zoolander aangekondigd op de Parijs Fashion Week. De sterren brachten gisteren een verrassingsbezoek  aan de Valentino show. Paramount liet weten dat de film in de bioscoop te zien zal zijn op 12 februari 2016.

Stiller en Wilson wandelden op de catwalk als hun personages Derek Zoolander en Hansel. Tijdens zijn wandeling nam Ben Stiller de camera af van Jerome Jarre, een bekende Vine-gebruiker.De eerste film uit 2001 vertelde het verhaal van het mannelijk model Derek Zoolander en zijn rivaal Hansel. In de vervolgfilm zullen ook actrice Christine Taylor en acteur Will Ferrell terugkeren. De Oscar-winnares Penelope Cruz zal de cast vervolledigen.

Net zoals Ben Stiller deed bij de originele film zal de acteur de film weer regisseren. De sequel werd geschreven door Justin Theroux, de verloofde van Friends -actrice Jennifer Aniston.

Of de stunt ook zal gebruikt worden in de vervolgfilm, is niet geweten. De cast en crew starten binnenkort met filmen in Rome.

http://www.youtube.com/watch?v=GjYr7xpX62A