“Als ik 30 ben, eindig ik als crazy cat lady”

Toen Taylor Swift in een interview met The Telegraph gevraagd werd naar haar liefdesleven antwoordde de 26-jarige zangeres dat liefde niet echt een prioriteit is. “Als ik 30 ben, zal ik waarschijnlijk nog steeds single zijn, laten we daar eerlijk over zijn.”

De Grammy-winnares legde daarna uit dat het enorm moeilijk is om een gelukkige relatie uit de schijnwerpers te houden. “Niemand wil een relatie met mij en er alles bijnemen wat erbij hoort. Ik weet zelfs niet of een relatie mogelijk is met het leven dat ik nu leid. Waarschijnlijk eindig ik helemaal alleen in een huis omringd door mijn katten,” grapte Swift.Naast haar liefdesleven werd Swift ook gevraagd naar haar kijk op mensen die zeggen dat ze alleen muziek schrijft waarin ze mannen haat. “Ik heb een beetje een reputatie dat ik veel liedjes heb waarin mannen bespot worden, maar dat vind ik een seksistische beschrijving van liefdesliedjes.”

Vorig jaar zei de zangeres dat ze inderdaad schrijft over relaties maar dat haar nummers anders ontvangen worden dan die van mannelijke muzikanten als Bruno Mars en Ed Sheeran die over dezelfde dingen zingen. “Ze schrijven allemaal over hun exen, huidige vriendinnen en hun liefde voor het leven, maar niemand heeft daar kritiek op,” besloot ze.