Do not disturb

Toiletten zeggen veel over hun eigenaars. Vaak is het een van de meest verwaarloosde plekjes in ons interieur. Of omgekeerd, een té visueel overdonderend kamertje. Vandaag zijn totale kitsch en de verloren wereld van tijdschriften uit 2008 uit den boze. Soberheid is de orde van de dag. En een vleugje fantasie maakt snel een wereld van verschil.

TMW005_lifestyle_1wee opties voor je muren: smetteloos wit, met misschien een streepje antraciet voor wat warmte, of een compleet geometrische look met dit grafische behangpapier van het merk Hick’s Grand.

 

 

 

MW005_lifestyle_2 Toiletten zijn het koninkrijk van stapels boeken en tijdschriften uit ver vervlogen tijden. Schep wat orde in al die vrijetijdsliteratuur, met deze volledig moduleerbare rekken van Stick.

 

 

 

MW005_lifestyle_3Toon je barokke klasse met deze porseleinen ‘WC Royale’ borstel van het merk Seletti. Zo maak je van het kleinste kamertje een koninklijke troon.

 

 

 

MW005_lifestyle_4Geen echt toilet zonder spiegel. Of het nu is om je neus te poederen of een opstandige haarlok in het gareel te krijgen. Vanop de pot kan dat best grappig zijn. Maar wij raden eerder een vleugje elegantie aan boven de wasbak. Met deze Ung Drill-spiegel van Ikea bijvoorbeeld.

 

 

MW005_lifestyle_5De wc-bril is vaak een afstompend detail. Vergeet die dikke, roze, donzige hoes en kies bijvoorbeeld voor een plattegrond van de metro van Parijs! (€ 95)

 

 

 

MW005_lifestyle_6 In de rust van het moment lezen we vaak wat er op de muren van deze publieke ruimten (bars, restaurants, universiteiten…) geschreven staat. Dus waarom de muren van je toilet niet een matzwart laagje ‘schoolbord’-verf geven? Zo kunnen je gasten zich van hun creatiefste kant tonen.

 

 

MW005_lifestyle_7 Ooit gedacht dat wc-papier decoratief kan zijn? Met deze afroller van PatriQ zit je niet alleen nooit meer zonder papier, maar geef je je toilet ook nog eens een kleurrijke toets.

 

 

 

MW005_lifestyle_8Het sobere design van het VIPP4-gamma geeft je wc-papier, zeep en borstel een chique, elegante toets.

 

 

 

 

Door Pierre Jacobs