Waarom Charlie Sheen niet in de laatste aflevering van Two and a Half Men zat

Er werd maandenlang gespeculeerd over een terugkeer van Charlie Sheen in de laatste aflevering van Two and a Half Men. In ‘Of Course He Is Dead’ werd er opgebouwd naar het ultieme moment maar uiteindelijk kwam het er niet van. Dus wat is er gebeurd? Waarom hebben we Sheen niet gezien in de laatste aflevering van de reeks die hij mee zo succesvol heeft gemaakt?

Chuck Lorre, de uitvoerend producent van de show, gaf na afloop wat tekst en uitleg over de situatie.

“Ik weet dat veel van jullie misschien teleurgesteld zijn dat je Charlie Sheen niet te zien zag. Voor alle duidelijkheid, we hebben hem een rol aangeboden. Ons idee was om hem tot aan de voordeur te laten lopen, een tirade te laten afsteken over de gevaren aan drugs, waarna hij zou verklaren dat die alleen toepasbaar zijn op middelmatige mensen en niet op zo’n superman als hijzelf. En dan zouden we een piano op hem laten vallen. We dachten dat dat wel grappig was, maar hij wilde niet. Hij wilde een hartverwarmende scène die de deur zou openzetten naar een primetime tv sitcom genaamd The Harpers waarin hij en Jon Cryer de hoofdrol spelen.”

Het lijkt er dus gewoon op dat beide partijen het niet eens konden worden over de manier waarop de show zou eindigen en uiteindelijk wilde Sheen blijkbaar niet meer deelnemen.