BostonBlizzardChallenge maakt burgemeester van Boston kwaad

In Boston ligt er bijna 2 meter sneeuw. Dat is een enorme hoeveelheid voor de stad die al eerder te kampen had met intense sneeuwstormen. De inwoners van Boston zijn de sneeuw kotsbeu, maar zoeken toch een manier om zich er nog mee te vermaken. Enkele creatievelingen bedachten daarom de #BostonBlizzardChallenge. De uitdaging waarbij iemand uit het raam springt in een dike stapel sneeuw – vaak slechts gekleed in hun ondergoed, werd op korte tijd een trending topic in de stad. Het filmpje wordt vervolgens gepost op verschillende social media. Martin J. Walsh, de burgemeester van Boston, heeft in een boodschap gevraagd om te stoppen met de onzin.

https://vine.co/v/OTtnb66MVUv

“Ik vraag mensen om onmiddellijk met die onzin te stoppen,” zei Walsh tijdens een persconferentie. “Dit soort dingen zijn enorm dwaas om te doen. We vragen mensen om verantwoordelijk te handelen. Dit is niet Loon Mountain, dit is de stad Boston en we proberen om de sneeuw te verwijderen uit de straten want het wordt gevaarlijk.”

https://vine.co/v/OtpMlm3gEJM

“Het laatste waar we bezig mee willen zijn, zijn noodoproepen voor iemand die uit het raam sprong omdat hij dacht dat dat grappig zou zijn,” voegde hij eraan toe.

Deze winter is nu al de nummer drie op de lijst van meest sneeuwzekere seizoenen.