Is dit de oplossing voor saaie vergaderingen?

Het is moeilijk in te beelden dat een vergadering saai kan zijn als je aan The King Arthur Round Table zit. Zelfs als de mensen saai zijn of het onderwerp saai is, zul je je niet vervelen. Dat komt allemaal doordat de King Arthur geen stoelen maar schommels heeft. Als je je ooit verveelt, kun je jezelf vermaken door heen-en-weer te schommelen.

3041844-slide-s-4-would-sitting-in-a-fun-swing-make-yourking-arthur-swing-table12seats02hi-res

“Zodra mensen zich erin zetten, stellen ze zich meteen meer open. Hun houding verandert en ze beginnen te glimlachen,” zei de Britse meubelontwerper Christopher Duffy. “Je krijgt een ander gevoel wanneer je hangt dan wanneer je van onderen ondersteund wordt.”

3041844-slide-s-10-would-sitting-in-a-fun-swing-make-yourking-arthur8seats03hi-res

De King Arthur is beschikbaar in verschillende maten met 12 zitjes en 4 zitjes. Er zijn ook eenvoudigere schommeltafels. De grootste variant met 12 zitjes kost ongeveer 14000 euro exclusief belastingen en verzendkosten.

Duffy vertelde dat hij de meeste modellen heeft verkocht aan bedrijven die creativiteit belangrijk vinden. “Ze hebben de neiging om mensen veel ruimte te geven. Ze hebben een kamer voor belangrijke vergaderingen en een voor brainstormsessies, waar mensen een beetje vrijer kunnen praten.”