In Japan krijg je een bonus als je jouw kat meeneemt naar het werk

In het land van Rijzende Zon heeft een bedrijf ontdekt welke geweldige voordelen katten kunnen brengen voor hun werknemers. Het bedrijf besloot dan ook om katten in het kantoor te brengen. Ondetussen zijn er negen katers die het pand delen met de werknemers. Ze wonen, slapen, spelen, eten en doen er alles wat een kat elke dag zou doen. Maar ze brengen ook een aantal verrassingen en ergernissen: ze lopen over toetsenborden, knabbelen aan computerkabels en irriteren de werknemers af en toe.

BYxSXHbCIAAa6of

Ondanks de paar nadelen, blijken de katten een positieve sfeer te brengen in het bedrijf. De communicatie tussen medewerkers nam sterk toe aangezien de katten er het belangrijkste onderwerp van gesprek zijn geworden. De poesjes zorgen ook voor een positief effect op de productiviteit en ze zouden de stress van de werknemers verlagen.

BxO8COqCYAA7KIS

Gezien het succes van hun operatie, heeft het bedrijf besloten om het daar niet bij te laten. De werknemers worden nu aangemoedigd in de vorm van een bonus van 35 euro per maand als ze hun kat meenemen naar het werk. In Japan zijn katten ware koningen. Sommige bedrijven geven een verlofdag aan hun werknemers wanneer hun huisdier overlijdt.

Bjjl3l5CIAAc9m3

BfSoGrFCEAAPgF9

BsPeQ5VCcAASEsj