Kitchen Safe zet je snoep achter slot en grendel zodat je het niet allemaal ineens kan opeten

Soms wanneer je zin hebt in koekjes, kun je niet vermijden dat opeens de hele koekjestrommel leeg is en daarna voel je je slecht omdat je te veel gegeten hebt. Gelukkig is er nu de Kitchen Safe. Dit handige gadget beveiligt het deksel met een slot en voorkomt dat mensen de hele inhoud opeten.

De kluis is uitgerust met een slot en een timer. Gebruikers kunnen hun kluis afsluiten voor een minuut tot een maximum van 10 dagen. Het is vergelijkbaar met een soort van tijdelijk suikerverbod. Je kan de Kitchen Safe dus niet openen totdat de timer op nul staat. De technologie kan handig zijn voor iedereen die probeert om de controle over hun dieet te houden. Of voor mensen die besloten hebben dat ze genoeg suiker hebben gehad maar niet willen dat hongerige huisgenoten aan de verse brownies zitten.

o-KITCHEN-SAFE-571

Wie denkt dat zijn wilskracht voldoende is, kan bedrogen uitkomen, want uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat menselijke wilskracht niet altijd betrouwbaar is. We hebben namelijk maar een beperkt reservoir aan wilskracht en dankzij de Kitchen Safe zitten we veilig wanneer onze wilskracht op is.

Het product is niet alleen handig voor voedsel. Je kan er ook je sigaretten, gameconsole of smartphone in plaatsen.