Neem deel aan de wedstrijd ‘Brussel in beeld’ en maak kans op fantastische prijzen

Ondersteuning van werkgelegenheidscreate, stadsontwikkeling, mobiliteitsbeheer… Het is slechts een kleine greep uit de opdrachten die de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel, ofwel GOB, dagelijks uitvoert. Om de talrijke diensten beter kenbaar te maken aan de inwoners van het gewest, wil de Gewestelijke Overheidsdienst graag beroep doen op jouw frisse ideeën!

Sinds oktober 2014 kunnen creatievelingen tussen 18 en 30 jaar oud zich inschrijven voor de videowedstrijd ‘Brussel in beeld’, die loopt tot 18 maart 2015. De bedoeling van deze wedstrijd is om de verschillende overheidsdiensten van de Gewestelijke Overheidsdienst Brussel op een originele en creatieve manier in beeld te brengen met een filmpje dat maximaal twee minuten duurt. De GOB gaf alvast het goede voorbeeld een maakte zelf een filmpje:

De jury, bestaande uit de voorzitters van de verschillende overheidsdiensten en experten op het vlak van bedrijfsvideo’s, kiest de beste drie video’s. De winnende deelnemers zullen een fantastische prijs ontvangen, maar ook het grote publiek publiek zal zijn favoriet kunnen belonen. De GOB zal namelijk ook een publieksprijs ter waarde van 1.500 euro uitreiken.

Voor meer informatie, jouw inschrijving voor de wedstrijd of het wedstrijdregelement kan je terecht op de site http://www.meerbrusselvooriedereen.be/. Vanaf april 2015 kan je op diezelfde site stemmen voor jouw favoriete filmpje. Veel succes!