Zeldzame Afrikaanse schildpad gekidnapt volgens eigenares

Een vrouw uit Florida, Marlane Ritzman, beweert dat haar geliefde Afrikaanse schildpad, Thing, werd gekidnapt door enkele slechte mannen. Blijkbaar heeft Thing de gewoonte om te ontsnappen via de achtertuin. Daarom had de vrouw het telefoonnummer op zijn schild geschilderd zodat mensen die het beestje vonden haar konden bellen. Maar de laatste keer liep het mis…

Ritzman kreeg telefoon van een vrouw die zei dat ze haar schildpad had gevonden. Op de achtergrond hoorde Ritzman een mannenstem vragen of er een beloning was voor de veilige terugkeer van Thing. Ritzman antwoordde dat die er niet was en dat ze ook niet van plan was om er een te geven. Daarna hing de beller op.

Ritzman beweert dat ze nadien nog vaker gebeld werd en er zelfs gedreigd werd dat ze haar schildpad nooit meer levend zou zien.

De politie werd ingeschakeld en de kidnappers zeiden dat Thing ondertussen veilig ergens in een nabijgelegen park rondliep. Daardoor kon de politie niet bewijzen dat er geen ontvoering is geweest. Uiteindelijk hebben ze de zaak zo gelaten en werd Thing weer herenigd met haar baasje.