Rechter oordeelt dat vrouw met haar ex en haar nieuwe echtgenoot in een appartement moet leven

Carol E. Levy, een vastgoed goeroe in Manhattan die zichzelf aanprijst als “The Billion Dollar Broker”, moet van de rechter haar appartement delen met haar ex man, Chris Lipman en hun twee tienerdochters, haar nieuwe echtgenoot, Joel Goron, en hun pasgeboren baby.

De situatie ontstond twee jaar geleden, toen de rechter oordeelde dat Levy allimentatie moest betalen aan Lipman, die ze had ontslagen. Omdat Lipman amper een inkomen heeft, mocht hij ook huurvrij verblijven in het appartement waarvan de hypotheek en het onderhoud volledig ten laste van de vrouw zijn.

Hoewel Lipman in de suite op de 17de verdieping woont en Levy en haar nieuw gezin op de 18de verdieping leven, blijft Levy het een ongemakkelijke situatie vinden. “Hij is als een kraker hier, een ongewenste gast. Zodra het appartement verkocht is en hij zijn deel van het geld heeft, is het wel eindelijk voorbij…”

“Ik heb de aanwezigheid van Chris nooit toegestaan en het feit dat hij niet verhuisd is, zorgt ervoor dat ik niet volledig verder kan met mijn leven.”

Het appartement werd oorspronkelijk geschat op 24 miljoen dollar, maar werd sindsdien in prijs verlaagd tot 18 miljoen want het aantal kandidaten bleek erg schaars te zijn.