Zlatan Ibrahimovic wil geen buren en koopt daarom drie appartementen

Zlatan Ibrahimovic, de steraanvaller van Paris Saint-Germain, is voor de derde keer sinds zijn transfer naar Frankrijk verhuisd. De 33-jarige spits ging in de zomer van 2012 naar Parijs, maar besloot al tweemaal van huis te veranderen. Ondertussen is er een derde verhuizing bijgekomen en die is nogal opmerkelijk volgens Le Parisien.

De Zweed heeft een nieuw optrekje gevonden in Parijs dat eigenlijk bestaat uit drie optrekjes. Ibrahimovic huurt drie riante appartementen naast elkaar en gaat met zijn gezin in het middelste appartement wonen, zodat hij geen last zal hebben van buren. Voor die luxueuze situatie betaalt hij een bedrag van 31.000 euro per maand.

Maar dat zou geen probleem zijn voor de aanvalsleider van PSG die een sloridge 14.6 miljoen per seizoen zou verdienen. De extra kosten voor de twee niet gebruikte appartementen kan hij dus wel missen. Eerder verbleef de aanvaller al een geruimte tijd in een luxe hotelsuite die hem 3000 euro per nacht kostte. Op maandbasis was hij bijna 100.000 euro kwijt voor die suite.