Fan geeft briefje aan vreemde man waarin hij vertelt dat zijn zwangere vriendin hem bedriegt

Hij wilde eigenlijk gewoon naar een wedstrijd kijken van de Detroit Lions, maar in plaats daarvan werd hij meegesleurd in een relatiedrama. Een man genaamd Lye, heeft een briefje geschreven naar een volstrekt vreemde man tijdens de wedstrijd waarin hij hem vertelt dat zijn zwangere vriendin hem bedroog. Na de wedstrijd gaf Lye het briefje af aan de man die werd bedrogen zijn vriendin en plaatste het op Facebook waar het meteen een hit werd.

Volgens de post op Facebook had Lye de vrouw zien de gehele wedstrijd zien sms’en naar een andere man die Jason heet. Ze stuurde dat ze liever de hele dag bij hem was en ze hem spoedig weer zou zien als ze klaar was met haar man. Lye beweert dat de vrouw haar telefoon de hele tijd afschermde van haar man tijdens de conversaties. Toen de wedstrijd gedaan was en het koppel wilde vertrekken, stopte Lye hem een briefje toe waarin hij hem op de hoogte bracht van de situatie.

“Ik ken jou niet en jij kent mij niet, maar als je thuis komt, vraag dan naar de telefoon van je vriendin want ze was de hele tijd met Jason aan het sms’en en ze zei dat ze liever de hele dag bij hem was.”

Lye plaatste zijn eigen bericht op facebook samen met een foto van de vrouw die aan het sms’en was. De foto’s gingen meteen viraal en ontketenden een grote discussie. Vele namen het voor Lye op en zagen zijn daad als een daad van sympathie voor het slachtoffer van een overspelige vrouw. Anderen vonden het maar onbeschoft om zich te moeien met een relatie waarvan hij niets wist en vonden dat hij de zwangere vrouw in gevaar bracht.

23ECE3E600000578-2867973-image-m-26_1418189065208

23ECE3E600000578-2867973-image-m-32_1418189133156