Werken in Brussel geeft kleur aan je job!

t-interim is een van de grootste uitzendbureaus in België. Met meer dan 60 kantoren maken ze deel uit van t-groep NV, een hr-dienstverlener die ook actief is in Nederland en Polen. t-interim is gespecialiseerd in uitzendarbeid. Daarnaast heeft t-interim ook afdelingen, zoals t-heater voor de creatieve sector en t-office voor hogere bediendeprofielen. Tenslotte zorgt t-interim ook voor huishoudhulpen met dienstencheques en voor PAB-assistenten. Alle facetten van human resources komen daarbij aan bod. Consulenten bij t-interim kennen dan ook als geen ander de regiogebonden voor- en nadelen van bepaalde jobs. Ideale gesprekspartners dus als het gaat over (waarom) werken in Brussel.

Eva Mampaey, Office Manager bij t-interim Asse en Laetitia Verbeck, Uitzendconsulente in Halle en Anderlecht, werken allebei graag voor t-groep. Eva legt uit waarom: “t-groep is in 2014 voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Top Employer en dat is echt niet voor niets. Een toffe sfeer, een gezonde balans tussen werk en privé, voldoende begeleiding en tegelijk krijgen we de ruimte om zelfstandig te werken. t-groep is echt een goede werkgever.”

DIVERSITEIT OP DE WERK- VLOER
Laetitia legt de link met een van de mooiste waarden die het bedrijf nastreeft. “Wat hier telt, is wat mensen kúnnen. Niet per se wie ze zijn of waar ze vandaan komen. t-groep waakt heel bewust over de naleving van de antidiscriminatiewet. We werven mensen aan op basis van hun talenten en vaardigheden, om iedereen een eerlijke kans te geven, en dat is in de uitzendsector natuurlijk van groot belang. In een regio als Brussel misschien zelfs nog meer, omdat de diversiteit hier groter is.” Volgens Eva is dat het leukste aan werken in Brussel: “Ik vind het erg fijn om dagelijks in contact te komen met verschillende nationaliteiten. Zo kan ik mijn talenkennis ten volle benutten.”

Laetitia is geboren en getogen in Brussel. “Dit is een echte wereldstad. Elke straat heeft haar eigen identiteit en dat is bijzonder boeiend. Als je een beetje zoekt, vind je hier zowat alles en er zijn veel jobs nodig om dat allemaal georganiseerd te krijgen. Hoe dichter bij het centrum, hoe gevarieerder ons jobaanbod is.” Maar ook in de regio rond Brussel is er veel werkgelegenheid. “Daar zorgen de industrieterreinen voor, waar grote bedrijven centraal bij elkaar zitten”, weet Eva. “In Brussel wonen veel mensen met verschillende achtergronden, qua opleiding maar ook cultureel”, gaat Laetitia verder. En de bedrijven waarvoor we werken, komen uit heel diverse sectoren. We zoeken zowel algemene profielen als gespecialiseerde uitzendkrachten, zowel arbeiders als bedienden, van magazijniers over schoonmakers, tot secretaressen of sales managers.”

MEER VOORDELEN DAN JE DENKT
“Al mijn collega’s zijn minstens tweetalig”, zegt Eva. “Vlot kunnen communiceren in beide landstalen, is een vereiste om in Brussel te werken, maar ik zie het vooral als een verrijking. Voor mezelf en als meerwaarde voor de klant.” En dan heb je nog de relatieve nabijheid van de job. “Als je in Brussel geen wagen bezit, dan is dat niet zo snel een probleem.” Laetitia spreekt uit ervaring: “Ik neem elke dag het openbaar vervoer om te gaan werken. Het voordeel daarvan is dat ik meerdere opties heb om op tijd aan te komen. Werken in Brussel geeft me daarom een bepaald gevoel van vrijheid.”

 

Voor de regio Brussel is t-groep op zoek naar:

– Uitzendconsulent t-interim regio Brussel

– HR Business Consultant Ascento Brussel FR/NL

– Uitzendconsulent regio Brussel tijdelijk (03/2015-12/2015)