De ASUS Transformer Book Flip, jouw ideale studiegenoot voor het nieuwe academiejaar

De infosessies zijn achter de rug en het academiejaar is vorige week feestelijk ingezet, maar nu beginnen de colleges weer. Nota’s nemen, slides doornemen, essays schrijven,… het is weer allemaal de orde van de dag. Al dat studiewerk gaat natuurlijk veel vlotter als je wordt bijgestaan door een technologische studiegenoot. De Transformer Book Flip van ASUS lijkt ons de geknipte kandidaat voor die rol.

Stevig, krachtig en flexibel, dat is de Transformer Book Flip in drie woorden. De stijvolle behuizing bestaat grotendeels uit aluminium en kan daardoor tegen een stootje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je je laptop dagelijks met je meeneemt naar de colleges.

De laptop beschikt over een krachtige Core i5 of Core i7-processor van Intel die zonder problemen zwaardere programma’s zoals Microsoft Office of Photoshop kan draaien. Daarnaast heeft de Transformer Book Flip ook een uitstekende batterijduur van ruim zeven uur. Zo kan je de laptop met gemak de hele dag gebruiken en zal je niet snel zonder stroom vallen tijdens de colleges.

Een goede study buddy weet dat de boog niet altijd gespannen moet staan. Dankzij het flexibele scharnier kan het scherm 360 graden draaien, zodat je in een handomdraai van de laptop een tablet met een nauwkeurig, full-HD aanraakscherm maakt. Door de flexibiliteit kan je de laptop in elke gewenste hoek flippen, zodat het toetsenbord je niet kan afleiden terwijl je films of foto’s bekijkt. Als kers op de taart zit er een razendsnelle videokaart van Nvidia aan boord, waarmee je de nieuwste games kan spelen. Kortom, de Transformer Book Flip is een onmisbare partner voor een geslaagd academiejaar.