De spa van je dromen heeft zwembaden gevuld met wijn en koffie

De meeste beauty liefhebbers weten dat het drinken van bepaalde dranken zoals groene thee en rode wijn gezond is voor de huid. Maar het is niet gemakkelijk om genoeg groene thee te drinken om echt merkbare verschillen te zien.

Maar wat blijkbaar goed is voor je binnenkant, is ook goed voor je buitenkant. Het Yunessun Spa Resort in Hakone in Japan biedt zwembaden gevuld met koffie, sake, groene thee en rode wijn aan. De vloeistoffen worden doorgaans geassociëerd met drinken, maar zijn blijkbaar ook allemaal goed voor je huid. Elke vloeistof is dat trouwens op een andere manier.

Groene thee keert het verouderingsproces om, terwijl koffie ervoor zorgt dat je minder last hebt van cellulitis. De caffeine in de koffie zorgt daarvoor. Het is een tijdelijk effect, maar het werkt wel.

Een zwembad vol sake heeft als doel om ouderdomsvlekken tegen te gaan en het zwembad met rode wijn houdt de huid jong en elastisch dankzij de anti-oxidanten.

Terwijl je in de drank geniet, zorgt het spa-personeel er ook van dat je van de drank kunt genieten. Bekijk hieronder de foto’s van de opmerkelijke zwembaden.

spa-2

spa-1

spa-3

spa-4

spa-9

spa-11

spa-12