Dit is mogelijk de beste job ter wereld

Hou je van seks en marihuana? Dan is de jobaanbieding van The Cannabist iets voor jou. De marihuana nieuwssite van The Denver Post is op zoek naar een “seks columnist met wietfocus”.

The Cannabist werd enkele dagen voor de recreatieve marihuana-apotheken in Colorado voor het eerst hun deuren mochten openen en wiet mochten verkopen aan volwassenen, gelanceerd. Dat was op 1 januari 2014. Inmiddels is marihuana vermengd met het bedrijfsleven, de politiek en blijkbaar ook seks.

Wat is nu precies een “seks columnist met een wiet focus?” volgens de jobbeschrijving?

“Onze nieuwe freelance columnist zal over seks, relaties, intimiteit, genderproblematiek en meer schrijven met betrekking op een wereld waar marihuana legaal is en steeds vaker aanwezig is in het dagelijkse leven tot de slaapkamer toe. Onze columnist zal over zijn of haar eigen geschiedenis schrijven, producten beoordelen, trends bespreken en vragen van lezers beantwoorden. Dit is een betaalde freelance positie en onze ideale kandidaat maakt dagelijks het verschil.”

Dus stof jouw cv, verdampers en seksspeeltjes maar af en solliciteer hier openlijk voor deze baan. Een pseudoniem wordt niet aanvaard want de baan verlangt van de juiste kandidaat dat hij of zij openlijk onder zijn of haar naam over seks en marihuana schrijft.