Zo geef je je sweater bling!

Hou je van trends, dan hou je vast ook van je jersey sweaters. De tijd dat je ze uitsluitend droeg om te sporten, is voorbij. Anno vandaag zijn sweaters een fashion statement die jouw outfit een boost geven.
Heb je een sweater-exemplaar dat een upgrade verdient? Dan fluistert Veritas jou deze direct-klaar tips in de oren!

Opnaaibare flatbacks

Flatbacks – oftewel opnaaibare stenen met een platte zijde – schik je op je sweater volgens je eigen voorkeur. Nadien naai je dan de stenen die je gebruikte voor je motief met enkele steekjes vast. Veritas heeft leuke zakjes flatbacks in haar collectie (elke steen heeft uiteraard 2 gaatjes waar je makkelijk je naald doorsteekt) en de blinkende hebbedingen zijn te verkrijgen in wit, zwart, rood of blauw.
Trucje: om na je schikking je ontwerp niet te vergeten, neem je best even een foto. Zo kan je op de foto spieken hoe je die glansrijke stenen weer precies had gelegd, wanneer je ze opnaait.

SWEATER BLING 1 flatbacks sweater

Opstrijkbare tijger

Tijgers blijven het goed doen in Aziatische bossen en… in het straatbeeld! Een topper in ons assortiment is dan ook de tijgerkop-patch: een kant-en-klare opstrijkbare patch samengesteld uit kleine glossy pailletten die jouw look onmiddellijk grrraaauwww maakt.

SWEATER BLING 2 opstrijkbare tijger