Met dit revolutionaire doosje blijft je huwelijksaanzoek een verrassing

Wanneer je uiteindelijk besluit om iemand ten huwelijk te vragen, zal je waarschijnlijk geen saai, traditioneel ringdoosje willen gebruiken om de klus te klaren. Misschien wil je een modieuzere manier waardoor je toekomstige echtgenoot nog meer van haar stoel wordt geblazen. Misschien is dit supercompacte, slanke ringdoosje ontworpen door Andrew Zo uit Canada dan wel iets voor jou.

Het doosje heet de Clifton en stond voorheen bekend als de Packed Engagement Ring. Voor ongeveer 100 euro kan je de meest discrete ringdrager ter wereld worden. De Clifton is ook perfect als je slecht bent in het verrassen van iemand.

“De Clifton is een uniek doosje voor een verlovingsring omdat het gemakkelijk kan worden opgeborgen in een broekzak of portefeuille. Het discrete ontwerp laat toe de zaak te verbergen zonder vele moeite. Het doosje is ongeveer 1 cm dik en wanneer je het opent presenteert de Clifton de ring met een prachtig draaieffect voor het ultieme betoverende moment,” staat er te lezen op de website.

Clifton-6