ASUS N-serie: krachtige laptops met luxe uitstraling

Ben je een gamer? Een muziekliefhebber? Of kijk je liever naar de nieuwste series en films? Met de N-serie notebooks van ASUS maakt het niet uit, want de laptops kunnen het allemaal. De laptops zullen jarenlang hun mannetje kunnen staan. En ook als je de laptop eventjes niet gebruikt, kun je er dankzij het slanke en stijlvolle uiterlijk nog steeds van genieten, want de N-serie laptops zijn echte eyecatchers.

Full HD

De N-serie kan uitgerust worden met een 15”- of 17”-scherm, maar heeft altijd een full hd-resolutie zodat je altijd op de hoogste kwaliteit van films en series kunt genieten. Daarbovenop heeft het scherm uiterst riante kijkhoeken zodat je samen met vrienden of familie achter de laptop plaats kan nemen.

Knallend geluid

Omdat een multimedia-laptop niet compleet is met een goed stel speakers, ging ASUS in zee met Bang & Olufsen. Samen met B&O werden de ICEpower-speakers ontwikkeld, waarvan er maar liefst vier in de laptop zitten. Samen met de meegeleverde subwoofer zorgen de speakers voor ongeëvenaard geluid, of je nou muziek luistert of naar een film kijkt. De gitaarsolo’s, de muzikale uithalen en de explosies vliegen je letterlijk om de oren.

Vliegensvlug

Ten slotte is de laptop uitgerust met de nieuwste hardware van Intel en Nvidia. Intel levert een razendsnelle quadcore-processor, waarmee je met gemak filmpjes of foto’s bewerkt, terwijl dagelijkse Office-werkzaamheden de processor amper uit zijn energiebesparende slaapje zullen halen. De grafische processor van Nvidia, een GT840M of sneller, heeft genoeg spierballen om de nieuwste games te draaien. Samen met het prachtige scherm en het volle en heldere geluid, beleef je games op geheel nieuwe wijze.

Als kers op de taart hebben de N-serie laptops een groot touchpad en een verlicht toetsenbord, zodat er ook in de nachtelijke uurtjes met gemak op de laptop gewerkt kan worden. Al met al is de N-serie notebook de ideale multimedia-laptop, waar je jarenlang plezier van zult hebben.