Luxe modemerk Marc Jacobs Fragrances opent winkel waar je kan betalen met tweets

Hou je duimen in de aanslag want Marc Jacobs Fragrances ruilt handtassen voor tweets. Op 15 augustus opent het luxe modehuis een pop-up store in de Covent Garden in London. Doe geen moeite om met een dikke portefeuille erheen te trekken, want je kan er alleen betalen met social media.

Tweets met de hashtag #MJDaisyChain worden omgezet in winkelkredieten en mensen die een foto uploaden bij hun tweet krijgen een grotere beloning. Als je bovendien erin slaagt om de meest creatieve tweet te plaatsen, krijg je thuis een nog betere prijs toegestuurd. De meest creatieve tweet krijgt elke dag een Marc Jacobs handtas.

De Daisy Marc Jacobs Tweet Shop zal gratis Wi-Fi voorzien en er zal een social media georiënteerde lounge geopend worden waar klanten kunnen drinken, genieten in de nagelstudio of een fotootje laten nemen in de Daisy Photo Booth.

Marc Jacobs is niet aan zijn proefstuk toe. Hij opende al eerder een soortgelijke pop-up store in New York tijdens de fashion week in februari. Klanten konden Facebook en Instagramberichten inwisselen voor prijzen in de winkel. Elke klant ontving dus een geschenk in de vorm van parfum of een ketting en de meest creatieve social media gebruiker won een handtas.

De Daisy Marc Jacobs Tweet Shop is open op 15 tot 17 augustus vanaf 10:00-20:00 op vrijdag en zaterdag en 22:00-06:00 op zondag. Je kan de winkel bezoeken op 4 East Piazza, Covent Garden, London WC2E 8HD.